El CN Molins Sintagmia jugarà l’últim partit com a local de la Divisió d’Honor de waterpolo aquest dissabte (18h) davant l’Astralpool CN Sabadell, segon classificat de la categoria.

Després de dues temporades competint a la màxima categoria espanyola del waterpolo, el CN Molins Sintagmia disputa la penúltima jornada de Lliga a la Piscina Municipal de Molins de Rei. Serà l’adéu dels de Sergi Pedrerol a una gran experiència que ha portat el nom de la Vila per les piscines més importants del país.

L’últim rival que visitarà Molins de Rei és el poderós Astralpool CN Sabadell, aspirant al títol de Lliga i equip que destaca pel seu enorme potencial ofensiu. Els molinencs hauran d’intentar aturar els atacs d’homes com Óscar Carrillo, Gonzalo López-Escribano o Sergi Cabanas.

El gran repte del CN Molins Sintagmia és fer un bon partit i donar la millor imatge possible davant l’afició molinenca en el comiat de l’equip de la Divisió d’Honor de waterpolo.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: