Quatre equips del CN Molins han participat a tornejos de waterpolo durant les vacances de Nadal, amb el títol de campions benjamins de la Christmas Cup com a resultat més destacat.

L’equip benjamí de waterpolo del CN Molins es va proclamar campió de la Christmas Cup celebrada a la Piscina Municipal de Molins de Rei. Els nens i nenes entrenats per en Marc Prat es van imposar al CN Barcelona a la final per 4-2. A més, el jugador Llorenç Gil va ser escollit com a millor jugador d’aquest torneig organitzat pel Club i la Federació Catalana de Natació. En aquest enllaç, estan tots els resultats de la competició.

De la seva banda, els dos equips alevins de waterpolo del CN Molins van participar en aquesta Christmas Cup celebrada al CN Sabadell. El conjunt masculí dirigit per en Nil Marsal va acabar en 15a posició en una competició de 24 equips, mentre que les noies entrenades per en Vicenç Zurita van ser 11es d’un total de 12 participants.

I en la primera edició del Torneig Internacional Be Water My Friend juvenil, el conjunt de David Alled va participar-hi amb representants de l’equip japonès de l’Ogaki. En aquest esdeveniment organitzat a Lloret, els molinencs van acabar en 11a posició d’un total de 20 equips de tota Europa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: