El cap de setmana esportiu es presenta replet de competicions interessants, tant en waterpolo com en natació. Els nois de Sergi Pedrerol juguen a la piscina del Rubí i els nedadors prebenjamins, benjamins, infantils, júniors i absoluts s’estrenen en competició oficial.

Després de l’ajustada victòria de la passada setmana, el CN Molins disputa la segona jornada de lliga a la piscina del CN Rubí (dissabte, 18.15h). Es tracta d’un desplaçament complicat, ja que els vallesans tenen un equip molt conjuntat i, especialment en els partits com a locals, són un conjunt molt sòlid. Puntuar en aquest enfrontament permetria consolidar els vilatans entre els millors del campionat en aquest inici de temporada.
Els altres dos absoluts de waterpolo tenen duels previsiblement assequibles aquest dissabte. Les noies es desplacen a la piscina del CN Catalunya (12.00h), mentre que el masculí B viatja fins a Figueres (19.30h). La resta de partits del cap de setmana els podeu consultar aquí.

Primera competició de natació al club
Aquest dissabte, des de les 16 hores, la piscina olímpica de Molins de Rei acull la primera competició de natació de la temporada. Es tracta de la primera jornada de la Lliga comarcal, en què hi prendran part els nedadors i nedadores infantils, júniors i absoluts del club. Entrenats per la Dolors Pradell, aquesta serà la seva estrena oficial en una campanya en què l’objectiu és igualar els excel·lents resultats de la passada.

Els més menuts del CN Molins també tindran la seva primera competició aquest dissabte a la tarda. Els benjamins I prebenjamins competiran a la lliga d’equips.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: