35 nedadors i nedadores benjamins i prebenjamins del CN Molins disputen aquest dissabte la Final de Relleus al CN Reus Ploms. L’objectiu dels tècnics és mantenir el nivell de millora mostrat en les darreres competicions i que gaudeixen d’aquesta gran festa de l’esport.

Després dels grans resultats recollits el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya benjamí, en què els nedadors molinencs van sumar dues medalles i la millora notable de les seves marques personals, dissabte toca un nou repte per als més menuts del club. Els esportistes entrenats per la Lídia Calomardo i en Sergi Sánchez disputaran la Final de Relleus.

Aquesta competició es disputarà en dues sessions el dissabte 22 de juny i hi prendran part nedadors nascuts entre els anys 2002 i 2005 i nedadores entre el 2003 i el 2005 provinents de tots els clubs catalans. El gran alicient de la cita és que totes les proves són de relleus, pel que el treball en equip i la coordinació dels esportistes seran elements claus per a fer un bon paper final. Una de les principals novetats d’enguany és que la participació està oberta a tothom i no només als millors classificats en les jornades de lliga de tota la temporada.

Sessió de matí
Categoria prebenjamina (any 2005 conjunta): 12 nedadors i 3 equips de relleus (4×50 lliures un equip i 4×50 estils amb dos equips).
Categoria benjamina masculina (any 2004): 9 nedadors i 4 equips de relleus (4×50 lliures 2 equips, 4×50 estils un equip i 4×50 esquena un equip).

Sessió de tarda
Categoria benjamina masculina any 2003: 6 nedadors i 4 equips de relleus
(4x 50 lliures, 4×50 esquena-crol, 4×50 papallona-braça i 4×50 estils).
Categoria benjamina femenina anys 2004-2003: 4 nedadores i 3 equips de relleus (4x 50 lliures, 4×50 esquena-crol i 4×50 estils).
Categoria benjamina masculina any 2002: 4 nedadors i 3 equips de relleus
(4x 50 lliures, 4×50 papallona-braça i 4×50 estils)

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: