En Joan Xambó i l’Andreu Calafell, nedadors d’aigües obertes del CN Molins, van repetir amb èxit la seva participació a la Batalla de Rande gallega.

El passat 16 de juny es va celebrar la VII Batalla de Rande, prova de natació de llarga distància que transcorre entre les Illes Cies i l’illa de San Simón de Redondela. Amb una distància total de 27 km, un total de 100 nedadors es van haver de dividir en cinc grups per temps acreditats.

Els molinencs Joan Xambó i Andreu Calafell van realitzar un molt bon paper en una travessa molt dura per les fortes corrents i les baixes temperatures de l’aigua. En Joan va acabar en 17a posició (7 hores i 4 minuts) i l’Andreu en 42a (7 hores i 53 minuts). La travessa va ser guanyada per Juan Carlos Vallejo exnedador olímpic.

Els representants molinencs han participat per segon any consecutiu en aquesta prestigiosa cita esportiva, reconeguda actualment com una de les travesses més dures d’Europa. Per participar-hi només s’hi pot accedir gràcies a les marques del currículum esportiu.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: