La nedadora del CN Molins Júlia Cortés va aconseguir dissabte una nova mínima pel Campionat d’Espanya d’estiu júnior en la jornada de la Lliga Comarcal disputada a la piscina municipal.

La secció de natació del CN Molins continua en la gran dinàmica de les darreres temporades. A la jornada de la lliga comarcal absoluta-júnior-infantil disputada a la nostra piscina, l’equip entrenat per la Dolors Pradell va sumar una nova mínima pel Campionat d’Espanya d’estiu. La Júlia Cortés la va aconseguir a la prova dels 50 lliures amb un temps de 28 segons i 67 centèssimes. Aquest va ser el resultat més rellevant d’una competició en què es va veure un gran nivell per part dels nedadors més grans del club.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: