Laia Ruiz es classifica per als propers Campionats d’Espanya de natació a la prova dels 400 lliures, gràcies a la mínima assolida aquest cap de setmana al CN Prat.

La secció de natació del CN Molins continua sumant mínimes per a les principals competicions de natació de l’estiu. Aquest cap de setmana, la nedadora aleví Laia Ruiz va aconseguir classificar-se per al Campionat d’Espanya en la prova dels 400 lliures gràcies al temps de 5 minuts, 1 segon i 28 centèssimes. Aquest temps el va aconseguir a la darrera jornada de la competició de fons i estils al CN Prat, on el nedador vilatà Pol Prat va fer la seva millor marca personal en els 400 lliures (4:58.91) i els 200 estils (2:42.23).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: