Set dels nedadors del CN Molins han estat convocats per la Federació Catalana de Natació en dos dels programes de seguiment de futures promeses.

Durant cinc jornades entre els mesos de gener i maig, les nedadores del club Ariadna Bellés, Blanca Cortés, Júlia Cortés, Laia Albuixech, Laia Ruiz i Laia Pizarro participaran al programa de seguiment júnior i infantil de la Federació Catalana de Natació per la zona del Baix Llobregat. Aquestes sessions es realitzaran a la piscina del CN Sant Feliu.

D’altra banda, el nedador Pol Prat és un dels 21 escollits per la Federació per entrenar els dies 11 i 18 de gener dins el programa de seguiment aleví (cicle d’aprenentatge tècnic) a la piscina Sant Jordi de Barcelona.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: