A partir del 4 de novembre, el CN Molins amplia les hores d’activitats dirigides. Es tracta d’una prova pilot que durarà dos mesos per saber si aquestes noves sessions tenen una bona acollida entre els socis del club. 

Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de serveis, el CN Molins engega el proper 4 de novembre una nova franja horària d’activitats dirigides que suposarà un total de 4 noves sessions setmanals de 50 minuts cadascuna. De dilluns a dijous, a les 14.15, hi haurà sessions per a tots els gustos: els dilluns TBC, els dimarts RPM, els dimecres Powerpump i els dijous RPM.

Aquesta nova franja estarà en període de proves fins a finals d’any. La seva continuïtat dependrà de la rebuda entre els socis durant els propers dos mesos.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: