La botiga Intersport Running Molins (carrer Major 45) ha rebut les noves peces de l’equipament de temporada dels esportistes del CN Molins.

El banyador de noia de natació (anti-clor), els pantalons curts, les motxilles i les talles petites de la dessuadora es poden trobar ja al comerç del carrer Major. Els preus de l’equipament del club són els següents:

22€ dessuadora
25€ motxilla
25€ banyador de noi
15€ banyador de natació de noia
8€ samarreta
15€ pantalons curts
3,5€ casquet de bany

En pocs dies, els pantalons curts també estaran disponibles. A més, els socis del CN Molins tenen un 10% de descompte en tot allò que comprin a la botiga, excepte la roba del club i els productes en oferta.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: