La secció de triatló del CN Molins i l’Ajuntament de Molins de Rei organitzen l’11a Aquatló infantil que se celebrarà el proper dissabte 9 de setembre.

Ja estan obertes les inscripcions per una de les grans competicions esportives organitzades pel nostre Club. L’Aquatló infantil arriba ja a la 11a edició i està oberta a esportistes nascuts entre els anys 2001 i 2012.

La inscripció és gratuïta pels federats en triatló, amb un màxim de 150 places (25 per cada una de les sis categories de competició). Els triatletes no federats han de pagar 12 € per participar-hi. El període d’inscripció finalitza el proper dijous 7 de setembre.

Cada categoria té unes distàncies de natació i cursa diferenciades. La prova de natació es fa a la Piscina Municipal de Molins de Rei, mentre que la cursa a peu es realitzarà en circuit tancat al trànsit als voltants de la instal·lació del CN Molins i el camp de futbol Josep Raich, en un recorregut d’uns 300 metres.

La cursa es desenvoluparà sense interrupcions. Quan el participant acabi el primer sector a peu, entrarà a boxes, situats dins de la part coberta de la piscina per canviar-se. Tot seguit els esportistes faran la part de natació per a continuació quan l’acabin, entrar un altre cop a boxes, per canviar-se novament, i fer tot seguit el segon sector de cursa a peu. L’Aquatló finalitzarà a la zona de gespa del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: