L’absolut de waterpolo té una gran oportunitat de sumar els 3 punts aquest dissabte a casa davant el cuer de la Primera Divisió: el Gersan-Helios.

Després de les dues primeres derrotes de la temporada, el primer equip del CN Molins no té gaire marge d’error. La visita del conjunt aragonès es converteix en un duel trascendental; sumar els 3 punts donarien aire als de Sergi Pedrerol, encara en fase de rodatge. El Gersan-Helios també ha perdut en els dos primers enfrontaments de la lliga, però davant conjunts potents, fet que demostra que l’empresa d’aquest dissabte a les 18.00 no serà gens fàcil.

En les categories inferiors, aquest cap de setmana s’estrenen els cadets davant el CN Sant Andreu (dissabte, 11:30) en el grup dels 10 millors equips de Catalunya. De la seva banda, el juvenil visita la piscina del CN Catalunya (diumenge, 10:15) i l’infantil es desplaça a la piscina de L’Hospitalet (diumenge, 9:00).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: