El jugador del FC Barcelona i de la selecció espanyola de futbol, Pedro Rodríguez, ha preparat la immersió de Nadal de l’Aquàrium a les instal·lacions del CN Molins.

Pedro Rodríguez, veí de Molins de Rei, ha estat la personalitat escollida per l’Aquàrium de Barcelona per fer la tradicional foto de Nadal entre taurons. Durant dues jornades, el davanter canari va fer immersions de preparació al CN Molins que li van valer per treure’s el títol de busseig ‘Open Water’.

Pedro va atendre amb molta cordialitat a tots els treballadors i esportistes del club en les hores de visita al CN Molins. A més, va aprofitar per quedar-se a veure un partit de waterpolo de categories inferiors que es disputava a la piscina municipal. L’internacional espanyol tampoc va tenir cap problema en signar autògrafs i fer-se una fotografia davant l’escut del CN Molins.

El canari agafava el testimoni ahir dijous d’altres esportistes com Messi, Bojan, Jorge Lorenzo i Mireia Belmonte per nedar durant 10 minuts entre 450 espècies de peixos i taurons de més de tres metres.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: