Per segon any consecutiu, el CN Molins organitza un casal de Setmana Santa per a nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2011. 

Els matins del dilluns 30 de març al dijous 2 d’abril, t’oferim la possibilitat que els més menuts de la casa passin unes vacances de Setmana Santa d’allò més divertides. Al casal del CN Molins, els nens i nenes faran activitats aquàtiques, jocs esportius i psicomotrius, gimcanes i tallers. Tot, a les millors instal·lacions esportives de Molins de Rei.

Les inscripcions per als socis comencen aquest dilluns 23 de març, mentre que per als no socis serà el 2 de març. Amb uns preus molt ajustats, el club ofereix la possibilitat de l’acollida, servei que permet l’entrada dels nens i nenes a les 8 del matí. Una gran opció per als dies laborales d’aquesta Setmana Santa.

Per a més informació i reserves, aneu a la recepció del club.

casal_setsta15

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: