L’equip absolut de waterpolo del CN Molins va debutar a la Piscina Municipal amb una espectacular pallissa per 22 a 4 davant el CW Dos Hermanas.

Victòria sense paliatius d’un CN Molins Sintagmia que va controlar el partit d’inici a fi. Tot i que en el primer parcial els sevillans van plantar cara, a partir del segon quart el domini local va ser acaparador. Aprofitant les àmplies dimensions de la Piscina Municipal i una millor condició física, els de Sergi Pedrerol van anar incrementant l’avantatge en el marcador, amb parcials contundents com el 15-0 entre el segon i el darrer quarts.

Deu dels jugadors de camp del CN Molins Sintagmia van marcar algun gol en aquesta estrena somniada com a locals. Destaquen les sis dianes de Roberto Valera, les quatre de Miguel Ángel Suárez i les tres de Marc Contreras. Amb aquest triomf, els molinencs sumen sis punts de sis possibles i es posen com a líders de la Primera Divisió espanyola.

La propera cita serà el diumenge 11 de novembre a la piscina del CW Málaga, equip que ha perdut els dos primers partits de Lliga.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: