Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Prebenjamins i benjamins, a la Lliga Catalana | Club Natació Molins de Rei

Els equips prebenjamí i benjamí de natació del CN Molins afronten aquest dissabte una jornada més de la Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Prat de Llobregat.

L’equip prebenjamí de natació (anys 2009-2008) competirà a la 3a jornada de la Lliga Catalana. En aquest cas, els esportistes entrenats per la Judit Herrero disputaran la prova individual de 25 metres esquena i la prova de relleus de 4×25 papallona. Els nedadors i nedadores de l’any gran prebenjamí, entrenats per en Marc Prat, participaran en les proves individuals de 50 metres braça, 50 metres lliures i a la prova de relleus dels 4 x 50 papallona mixte.

Per a l’equip benjamí (anys 2007-2006) ja serà el torn de la 5a jornada de Lliga Catalana, en què repetiran les proves nedades en la 2a jornada de Lliga. L’objectiu serà millorar les marques i la tècnica d’estil. Els esportistes de la Marta Escudero competiran en les proves de 100 metres esquena, 50 metres i 100 metres papallona i en la prova de relleus del 4×50 estils per sexe.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…