Aquest matí s’ha presentat l’acord de col·laboració entre el CN Molins i el Mundial de Natació Barcelona 2013 pel que la piscina municipal acollirà durant 5 jornades els entrenaments oficials de l’esdeveniment.

Des d’aquest divendres, algunes de les millors seleccions de waterpolo masculí del planeta s’entrenaran a les instal·lacions del CN Molins. A l’acte de presentació de l’acord entre el club i l’organització del Mundial celebrat a la piscina municipal hi han assistit responsables de la junta directiva del club, autoritats polítiques de la vila i mitjans de comunicació.

L’alcalde Joan Ramon Casals ha destacat que “es posa de relleu la tradició històrica del club i, alhora, el seu compromís amb la vila. Aquesta és una gran oportunitat per elevar el nostre nivell esportiu i projectar el nom de Molins de Rei arreu”. Per la seva part, el 1r tinent d’alcalde i regidor d’esports Xavi Paz ha destacat que “aquesta fita és fruit de l’excel·lent treball del club en la seva doble vessant: esportiva i social. Es tracta d’una oportunitat per homenatjar la seva història i, alhora, aprofitar el potencial de futur que representa acollir uns mundials”. El president del club Jaume Mas i l’ex-campió olímpic Sergi Pedrerol, han animat tothom a presenciar els entrenaments i viure en directe un esdeveniment únic.

Durant les jornades d’entrenaments de les diverses seleccions, els socis també podran fer ús de la piscina olímpica així com de la resta d’instal·lacions del club. Des del CN Molins de Rei s’ha prioritzar el minimitzar les molèsties per als socis i usuaris, que continuaran disposant d’àmplies zones per al bany durant els dies d’entrenament.

Els Campionats del Món de Natació se celebren des de 1973 i són el màxim esdeveniment mundial dins dels esports aquàtics. Barcelona ja va acollir l’edició del 2003 i enguany se celebra la 15a edició d’aquesta cita.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: