La sala d’actes de la Federació Obrera va acollir l’acte de presentació de la nova etapa del Club Natació Molins de Rei. Amb la presència de l’alcalde, l’Il·lustríssim Xavi Paz, i la nova junta directiva del club, l’esdeveniment va servir per mostrar als molinencs el nou logotip i fer el llençament oficial de la pàgina web i perfils oficials de Facebook i Twitter.
Amb l’objectiu de convertir-se en una entitat més propera als seus socis i a tots els vilatans, aquest dijous es va fer la presentació de la nova imatge corporativa, molt més moderna i senzilla. L’acollida entre la cinquantena d’assistents va ser molt positiva, així com de la renovada pàgina web.
Abans, el president del club, el senyor Jaume Mas, va presentar els 10 membres de la junta directiva i va marcar les línies estratègiques del seu mandat. Els objectius se centren en ampliar serveis per als socis, millorar les instal·lacions i l’eficiència energètica de les instal·lacions i acostar l’entitat a tots els molinencs i molinenques.
El llençament de les xarxes socials del club les van fer l’alcalde, enviant el primer missatge de Facebook, i el president, fent la primera piulada de Twitter.
L’Il·lustríssim senyor Xavi Paz va tancar l’acte recordant que el CN Molins de Rei és l’entitat amb més socis i amb una oferta esportiva més àmplia de la Vila i va assegurar que l’Ajuntament «sempre estarà al costat del club, perquè seria de necis no recolzar una de les entitats més importants de Molins de Rei».

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…