Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Presentada la temporada esportiva 2013-14 | Club Natació Molins de Rei

Més de 400 persones van participar dissabte a l’acte de presentació dels equips de competició del CN Molins per la temporada 2013-14. L’esdeveniment va estar marcat per la gran assistència de públic, el reconeixement als millors esportistes de la passada campanya i l’homenatge a l’equip de waterpolo femení que va guanyar el primer campionat d’Espanya fa 25 anys.

Dissabte es va celebrar un dels esdeveniments més importants de la temporada al CN Molins: la presentació dels equips de competició i el reconeixement als mèrits esportius de la passada campanya. Va ser un acte intens, innovador i amb la presència de l’Il·lustríssim alcalde de Molins de Rei, senyor Joan Ramon Casals, el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, senyor Xavi Paz i els membres de la junta directiva del club.

La presentació dels més de 150 esportistes federats va ser el primer gran moment de la jornada. Seguidament, es van premiar els mèrits més destacats de la temporada 2012-13, una de les millors dels darrers anys pels grans resultats esportius de les diferents seccions del club. Un cop entregats els guardons va arribar un dels moments més emotius de l’acte, amb l’homenatge a l’equip del CN Molins que va guanyar el primer campionat d’Espanya de waterpolo femení tot just fa 25 anys.

A la recta final de l’esdeveniment, els capitans de tots els equips van pujar a l’escenari i el jugador de l’absolut masculí de waterpolo, en Lluís Casellas, va fer un discurs prometent el màxim compromís de tots els esportistes en aquesta nova temporada. Els parlaments de les autoritats i el pica-pica final van servir per tancar una gran tarda per a la nostra entitat.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…