L’equip absolut de waterpolo del CN Molins s’ha presentat avui davant les autoritats polítiques i els mitjans de comunicació. El conjunt de Sergi Pedrerol s’estrena a la màxima categoria espanyola aquest dissabte a les 18h contra el CN Catalunya.

A poques hores de l’inici d’una temporada històrica per al waterpolo molinenc, les instal·lacions del Club han acollit la presentació oficial del CN Molins Sintagmia. Amb la presència dels integrants del primer equip, la junta directiva, autoritats polítiques de Molins de Rei i mitjans de comunicació l’acte ha servit per exposar com es presenta la Lliga 2016-2017.

Per primer cop en els 45 anys d’història de l’entitat, l’absolut de waterpolo jugarà a la Divisió d’Honor masculina. En Sergi Pedrerol ha destacat que «l’objectiu és la permanència i per assolir-ho haurem d’estar molt encertats amb els 4 o 5 rivals directes per eludir el descens».

De la seva banda, el president del CN Molins, en Jaume Mas, ha volgut subratllar la fita «històrica» de jugar a la màxima categoria del waterpolo espanyol per un club modest com el molinenc. L’acte de presentació de l’equip també ha comptat amb la presència de l’August Tarragó, director del grup Sintagmia, empresa que s’ha convertit en el patrocinador principal de l’absolut de waterpolo.

L’alcalde de Molins de Rei, en Joan Ramon Casals i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, han coincidit en destacar la importància d’aquesta participació a la Divisió d’Honor de waterpolo tant pel Club com per la Vila de Molins de Rei.

Aquest dissabte a les 18h, la piscina Sant Jordi de Barcelona acollirà el primer duel del CN Molins Sintagmia a la Divisió d’Honor. Serà davant el CN Catalunya, equip que tot i les baixes patides aquesta temporada, serà un rival complicat per als molinencs.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: