Els nedadors i nedadores del club nascuts entre els anys 2004 i 2006 tornaran a fer un ‘stage’ de pretemporada a la casa de colònies El Collell a la Garrotxa.

Amb l’objectiu de començar a preparar la temporada 2014-2015 d’una manera lúdica i divertida, la secció de natació del CN Molins farà un ‘stage’ del 8 al 10 de setembre. Durant aquest 3 dies, s’alternaran els entrenaments de natació amb altres activitats lúdiques com els parcs d’aventura amb tirolines i ponts tibetans, quads, làser tac, visites a la granja, jocs de nit, etc. El repte és fer tot tipus d’activitats que facilitin valors com el respecte, la convivència i el treball en equip.

La casa de colònies El Collell està situada en un entorn privilegiat amb 150 hectàrees de natura entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Per més informació, consulteu la pagina web de la casa de colònies.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: