El primer equip de waterpolo del club es desplaça dissabte a la piscina de La Latina, on jugarà a les 15:30 amb el repte de mantenir els 5 punts d’avantatge al capdavant de la taula.

Les tres properes jornades de lliga seran tres autèntics exàmens per als jugadors de Sergi Pedrerol. Els rivals seran els tres perseguidors del CN Molins a la Primera Divisió espanyola, tots tres empatats a 19 punts. El primer test serà a la piscina de La Latina, equip que està protagonitzant un inici de campanya espectacular. Els madrilenys no només estan invictes a la seva piscina, sinó que han aconseguit golejar els seus rivals. Un triomf a domicili, confirmaria la candidatura molinenca a l’ascens a la Divisió d’Honor.

El cap de setmana serà molt intens per als equips de waterpolo del club. Obriran foc els alevins dissabte a les 10h contra el CN Sabadell, seguits dels cadets que a les 11.30h rebran el GEiEG. Ja diumenge, l’equip benjamí tindrà la seva segona jornada de competició competint contra el CN Premià i l’Atlètic-Barceloneta. Tancaran el cap de setmana esportiu els juvenils, que s’enfronten a les 12h als veïns del CN Martorell.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…