La Blanca Cortés va assolir la mínima per al proper Campionat d’Espanya d’hivern en la prova dels 50 metres lliures. La va aconseguir a la segona jornada de la Lliga Comarcal infantil-júnior-absoluta disputada a la piscina municipal.

A més de la mínima de la Blanca Cortés aconseguida amb un gran temps de 27 segons 89 centèssimes, la jornada de dissabte a la piscina municipal ens va deixar la millora de marques en tres proves d’en Roger Roman i l’excel·lent actuació de la Laia Pizarro, que va estar a punt de fer la mínima per als 200 metres braça. A més, els vilatans van sumar nombroses classificacions per als propers Campionats de Catalunya d’hivern. La propera setmana, al Torneig Ciutat de Cornellà, els nedadors del CN Molins tindran la seva darrera oportunitat per accedir a aquesta competició.

De la seva banda, els prebenjamins i benjamins del club van disputar dissabte la segona jornada de la lliga per equips. Els més menuts van nedar sense problemes els 25 metres lliures. Per contra, van haver d’afrontar el difícil repte per a la seva categoria de fer els 25 papallona. Els benjamins van participar de manera més competitiva en les proves que van nedar: 25 peus crol fletxa i 25 papallona. Els seus propers reptes seran a la cita de Cornellà de la setmana vinent i a les jornades de lliga amb sistema contrarellotge.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…