La nedadora infantil del CN Molins, Laia Albuixech, va destacar en la segona jornada de la Lliga Catalana aconseguint la marca mínima per al Campionat d’Espanya d’estiu en els 400 lliures.

A més d’aquest èxit, la molinenca es va quedar a un sol segon de fer la marca mínima pel Campionat d’Espanya infantil d’hivern. Una jornada per emmarcar que es va completar amb nombroses mínimes pels Campionats de Catalunya d’hivern: Laia Ruiz en 200 esquena i 400 lliures, Laia Pizarro en 100 papallona i 400 lliures, Marc Rodríguez en 400 lliures, Roger Roman en 200 esquena, 400 lliures i en els 100 lliures del relleu en què va aconseguir fer 58 segons. En aquesta línia, també cal destacar la classificació de la Marta Vera en els 200 esquena, una fita molt important per a la nostra nedadora, i el retorn a les competicions d’en Roger Calomardo, sumant punts per al CN Molins.
De la seva banda, els nedadors i nedadores alevins van mantenir la seva bona progressió, especialment amb la braça. L’arribada del tècnic Sergio Lloret aquesta temporada ha fet que els joves esportistes del club hagin millorat molt aquest estil. Respecte als resultats de la competició, cal subratllar la rebaixa de la marca personal d’en Pol Prat als 100 esquena i el bon paper de l’Èlia Badosa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: