Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Quatre mínimes a les Copes Catalanes de natació | Club Natació Molins de Rei

El cap de setmana esportiu ha estat marcat per les quatre mínimes aconseguides pels nedadors alevins i infantils del CN Molins a les Copes Catalanes de natació per a disputar els propers Campionats d’Espanya d’estiu.

Dissabte va ser la jornada més exitosa, amb dues marques mínimes per part de la Laia Pizarro i una per la Laia Ruiz. Les dues nedadores han garantit la seva presència al Campionat d’Espanya d’estiu després de fer grans temps a la Copa Catalana alevina. Tot l’equip va acabar en la segona posició del grup C de la prova organitzada per la Federació Catalana de Natació.
A la Copa Catalana infantil, disputada al CN Rubí, la Blanca Cortés va aconseguir una nova mínima per al Campionat d’Espanya d’estiu a la prova dels 100 lliures amb un temps d’1 minut, 2 segons i 54 centèssimes. Amb aquesta, ja acumula tres mínimes que se sumen als 100 braça i els 200 estils. La Laia Albuixech també hi participarà en tres proves.
A la Copa Catalana infantil hi van participar nou nedadors de la secció de natació del club. Cinc d’ells van baixar les seves marques personals:

Roger Roman (200 estils i 100 papallona).
Laia Albuixech (200 i 100 papallona).
Blanca Cortés (200 estils i 100 lliures).
Marta Vera (100 lliures).
Gisela Israel (200 lliures i 200 esquena).

A més, la piscina municipal de Molins de Rei va acollir els millors grups catalans de les Copes Catalanes de natació alevina i infantil durant tot el cap de setmana. L’assistència de públic per conèixer les futures estrelles d’aquest esport va ser massiva, com podeu veure en aquestes fotografies:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…