El cap de setmana esportiu ha estat marcat per les quatre mínimes aconseguides pels nedadors alevins i infantils del CN Molins a les Copes Catalanes de natació per a disputar els propers Campionats d’Espanya d’estiu.

Dissabte va ser la jornada més exitosa, amb dues marques mínimes per part de la Laia Pizarro i una per la Laia Ruiz. Les dues nedadores han garantit la seva presència al Campionat d’Espanya d’estiu després de fer grans temps a la Copa Catalana alevina. Tot l’equip va acabar en la segona posició del grup C de la prova organitzada per la Federació Catalana de Natació.
A la Copa Catalana infantil, disputada al CN Rubí, la Blanca Cortés va aconseguir una nova mínima per al Campionat d’Espanya d’estiu a la prova dels 100 lliures amb un temps d’1 minut, 2 segons i 54 centèssimes. Amb aquesta, ja acumula tres mínimes que se sumen als 100 braça i els 200 estils. La Laia Albuixech també hi participarà en tres proves.
A la Copa Catalana infantil hi van participar nou nedadors de la secció de natació del club. Cinc d’ells van baixar les seves marques personals:

Roger Roman (200 estils i 100 papallona).
Laia Albuixech (200 i 100 papallona).
Blanca Cortés (200 estils i 100 lliures).
Marta Vera (100 lliures).
Gisela Israel (200 lliures i 200 esquena).

A més, la piscina municipal de Molins de Rei va acollir els millors grups catalans de les Copes Catalanes de natació alevina i infantil durant tot el cap de setmana. L’assistència de públic per conèixer les futures estrelles d’aquest esport va ser massiva, com podeu veure en aquestes fotografies:

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: