El jugador infantil de waterpolo del CN Molins, Quim Badosa, ha estat seleccionat per participar al Campionat d’Espanya infantil mixte per Federacions Territorials que es disputarà a Madrid del 21 al 24 de març.

Agafant el relleu de l’Oriol Israel, que la passada temporada es va proclamar campió d’Espanya Infantil amb Catalunya, el jugador del CN Molins Quim Badosa ha entrat a la llista de la selecció catalana. Ell és un dels 28 jugadors i jugadores que integraran els dos equips que la Federació Catalana de Natació presentarà al Campionat d’Espanya, la cita més important per als jugadors infantils del país.
La selecció catalana infantil masculina competeix en la categoria mixta i ha quedat enquadrada en el grup A juntament amb Aragó, Andalusia i Galícia. En el grup B estan: Madrid, Ceuta, Navarra, València i Murcia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: