El jugador infantil de waterpolo del CN Molins comença avui el seu camí al Campionat d’Espanya infantil mixte per Federacions Territorials que es disputa a Madrid fins diumenge.

Quim Badosa ha estat un dels 14 esportistes masculins que han viatjat a la capital espanyola per disputar el Campionat d’Espanya amb la selecció catalana. L’objectiu dels nois de 13 i 14 anys és revalidar el títol de campions aconseguit la passada temporada. En aquell equip també hi havia un integrant vilatà: l’Oriol Israel.
Catalunya està enquadrada en el grup A, juntament amb Galícia, Andalusia i el País Basc. El primer enfrontament del conjunt català serà contra la Federació gallega aquesta tarda a partir de les 17h. Podeu seguir el desenvolupament de la competició a través del següent enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: