Dissabte, coincidint amb la presentació dels equips de competició de la temporada esportiva 2013-2014, el CN Molins va homenatjar l’equip del club que va guanyar el primer Campionat d’Espanya de waterpolo femení fa 25 anys.

El reconeixement a les dones que van guanyar la primera competició espanyola de waterpolo femení a Espanya va ser, sens dubte, el moment més emotiu de l’acte d’inici de temporada del nostre club. Just l’any en què la selecció espanyola s’ha proclamat campiona al Mundial de Barcelona, les pioneres de Molins de Rei han celebrat el 25è aniversari d’un títol històric per a l’entitat. Va ser el 1988 quan la piscina municipal va acollir aquesta primera competició femenina gràcies, sobretot, al treball incansable del president honorífic del club, en Joan Janés.

En l’acte de dissabte, bona part d’aquell equip històric es va poder retrobar i rebre un merescut homenatge per part del CN Molins. Aquesta temporada, a més, hi haurà dos equips femenins competint a nivell català: l’absolut i el juvenil, aquest juntament amb el CN Vallirana. Una nova mostra de l’aposta de l’entitat per l’esport femení.

Elles van ser la Núria Janés, la Teresa Xambó, la Rosa Valls, l’Elisabet Alcalde, la Montse Antón, la Yolanda Canellas, la Maria Cardús, la Sílvia Canellas, la Glòria Balagué, l’Anna Arriola, la Roser Bofarull, la Mònica Arriola, la Lídia Calomardo i la Lluïsa González. Els tècnics d’aquella fita van ser en Miquel Martínez i en Lluís Calomardo. Un grup de persones que ja han passat a la història del waterpolo i de Molins de Rei.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…