L’equip absolut de waterpolo del Club afronta el retorn a la Primera Divisió espanyola amb una revolució a la plantilla, que es rejoveneix i recupera jugadors molinencs.

El conjunt de Sergi Pedrerol començarà la Lliga el proper dissabte 20 d’octubre a la piscina del recent ascendit CN Premià. La setmana següent, tocarà l’estrena a la Piscina Municipal de Molins de Rei contra el Waterpolo Dos Hermanas sevillà. Seran els dos primers compromisos d’una temporada que es preveu exigent i molt igualada.

Després del descens de la passada campanya, el repte és conjuntar l’equip el més ràpidament possible per afrontar amb garanties el campionat. Les principals novetats d’enguany són els dos jugadors serbis Luka Stefanovic i Aleksandar Katic i el retorn d’esportistes formats al Club: l’Aleix Castillo, en Marc Contreras i l’Óscar Romero. En total, vuit dels tretze integrants de la plantilla són nous aquesta campanya. Sens dubte, una autèntica revolució a l’equip molinenc.

La plantilla estarà formada pels següents jugadors:

Óscar Romero
Pol Prat
Roberto Valera
Quim Badosa
Marc Prat
Luka Stefanovic
Víctor Andrade
Ernest Andreu
Aleix Castillo
Aleksandar Katic
Marc Contreras
Miguel Ángel Suárez
Èric Domínguez

L’equip absolut del CN Molins tornarà a estar patrocinat per tercera temporada per l’empresa Sintagmia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: