La primera competició de l’any per a la secció de natació del CN Molins serà l’estrena dels Fons i Estils alevins. 

Els nedadors i nedadores alevins estrenen el 2016 amb la primera jornada de Fons i Estils que es disputarà aquest dissabte a la piscina del CN Vallirana. Amb l’objectiu de millorar les marques i anar escalant posicions al rànquing de Catalunya, els esportistes competiran en les proves de 400 lliures i 200 estils.

Aquesta prova és una de les més importants de la temporada, ja que els primers 100 del rànquing en la suma de les dues proves donaran l’opció de participar al Campionat de Catalunya aleví d’hivern que es disputarà del 12 al 14 de febrer a Olot.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: