En waterpolo, el cap de setmana ens ha deixat dues victòries, un empat i una derrota. Resultats tots ells que entraven dins les previsions.
Sense competició per als primers conjunts absoluts, el protagonisme del waterpolo molinenc el prenien el sènior B i les categories inferiors. El segon equip masculí va empatar a 11 en un duel equilibrat i ajustat contra el Picornell.
Per contra, el juvenil i l’infantil van emportar-se dues grans victòries davant el Premià per 21-3 i el Barcelona (13-9). L’única derrota del cap de setmana la van tenir els alevins, que van perdre amb l’Atlètic-Barceloneta per 3-15.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: