La segona jornada de la Lliga Interclubs de natació sincronitzada disputada al CN Reus Ploms va donar molt bons fruits a les representants del CN Molins.

Les 12 nedadores entrenades per la Isabel Toll van obtenir bons resultats a la segona jornada de la Lliga Interclubs de sincronitzada. Les vuit noies participants al nivell I van acabar en 8a, 19a, 24a, 34a, 41a, 43a, 63a, i 7a posicions d’un total de 102 participants. De la seva banda, les quatre noies del nivell II van assolir la 10a, 26a, 49a i 64 places.

Isabel Toll valora molt positivament aquests resultats, que situen la sincronitzada del CN Molins en un clar procés de progressió. «Estic molt contenta amb els resultats obtinguts i l’esforç realitzat, fruit de l’esforç que han realitzat les nenes al llarg del curs», assegura l’entrenadora que ja es planteja els propers reptes per a les sirenes molinenques.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: