Després de tres setmanes d’aturada de competició, aquest dissabte el primer equip de waterpolo del club viatja a Madrid per jugar contra un rival directe.

Invicte a casa aquesta temporada, La Latina es presenta com un rival complicat per al CN Molins. Amb tot, els madrilenys només sumen tres punts més a la taula que els nois de Sergi Pedrerol. Una victòria en aquest desplaçament suposaria una forta dosi de moral per als molinencs, que estan anant de menys a més en aquest inici de campionat.

Quatre equips de waterpolo del club també competiran aquest cap de setmana. Obriran foc els alevins dissabte a les 10:00 contra el Sabadell. A les 11:30 serà el torn del cadet, que també juga a casa, en aquest cas contra el Terrassa. Ja diumenge, els benjamins tenen doble compromís: primer contra el Catalunya i després davant el Rubí. Tancaran el cap de setmana esportiu els nois infantils que reben el Barcelona a les 11:45.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: