El jugador infantil de waterpolo del club, Salvador Sánchez, ha estat seleccionat per la Federació Catalana per participar al proper Campionat d’Espanya d’autonomies.

El porter infantil del CN Molins, Salvador Sánchez, jugarà el Campionat d’Espanya per autonomies amb la selecció catalana. Després de mesos d’entrenaments, els tècnics de la Federació han escollit el jugador molinenc per participar a la competició que se celebrarà a Madrid del 10 al 13 d’abril. La que no ha estat finalment escollida ha estat la Laia Albuixech que va estar a la preselecció catalana fins l’últim moment.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: