Des d’aquest dilluns 29 de juliol, us convidem a seguir les millors competicions del Mundial Barcelona 2013 al bar del club que amplia el seu horari de manera especial.

Com a club col·laborador del Mundial de Natació Barcelona 2013, el CN Molins anima els seus socis a viure la fase final dels campionats al bar de la instal·lació. A partir de dilluns, cada vespre, es podran seguir a través de televisió els millors esdeveniments del Campionat del Món que aquesta setmana arriba a la seva fi.

Durant aquestes competicions només estarà obert el bar; la resta del club tancarà a la seva hora habitual. Hi haurà consumició obligatòria.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: