El CN Molins Sintagmia va caure amb claredat en el seu desplaçament a la piscina del CN Terrassa per 18 a 3, en un duel desequilibrat des del primer quart.

Poca història va tenir l’aventura molinenca per terres vallesanes. El segon classificat de la Divisió d’Honor de waterpolo no va tenir pietat del cuer i va imposar-se amb molta claredat en un duel que ja es preveia desigual. Des del parcial inicial, el CN Terrassa va anar a totes, aconseguint una renda de 5 a 1 que marcava la tònica del partit. Al descans, la renda s’ampliava fins el contundent 9 a 1, que demostrava la manca de pòlvora visitant en atac.

A la represa, els de Sergi Pedrerol van entrar tímidament al partit gràcies a les dianes de Roger Echevarria i de Xavi Domingo. Però no va ser suficient, i en l’últim quart els locals van tancar l’electrònic amb l’incontestable 18 a 3 al seu favor.

El CN Molins Sintagmia té una nova setmana d’aturada a la màxima competició estatal. El 24 de febrer, però, toca posar-se les piles, ja que visita la Piscina Municipal de Molins de Rei el CN Catalunya, desè classificat a la Lliga.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: