L’absolut masculí de waterpolo va complir els pronòstics i va superar sense problemes el GEiEG per 9-2 a la Copa Federació.

Aquest resultat classifica els de Sergi Pedrerol per als quarts de final de la competició, on s’enfrontaran al Martorell, que va sorprendre l’Horta en aquesta eliminatòria.
D’altra banda, cal destacar la valuosa victòria dels cadets per 15-21 a la piscina del CN Catalunya que permet els vilatans acabar la temporada en 8a posició i disputar la fase final del Campionat de Catalunya i lluitar la propera campanya entre els millors equips.

Aquests són tots els altres resultats de la jornada a la secció de waterpolo:
Absolut B CN Banyoles 8 – 10 CN Molins
Aleví CN Terrassa 6 – 3 CN Molins
Benjamí CN Molins 4-2 Sant Andreu / CN Molins 1-9 CN Granollers

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: