El director esportiu del CN Molins, Sergi Pedrerol, s’ha incorporat aquesta setmana al Comitè de Waterpolo de la Federació Catalana de Natació.

Aquest organisme s’encarrega de la supervisió, reglamentació i assessorament per a les competicions de waterpolo organitzades per la Federació Catalana de Natació. Es tracta d’un grup de treball presidit per la Lídia Flaqué en què hi són presents membres d’alguns dels clubs més importants de Catalunya.

La incorporació de Sergi Pedrerol al Comité de Waterpolo respon a l’interès del CN Molins en anar incorporant l’entitat als organismes que treballen pel foment de l’esport i disposar així d’un major pes en la presa de decisions que l’afecten directament.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: