L’absolut de waterpolo del CN Molins es juga la permanència en els dos partits d’aquest cap de setmana. Els duels contra els canaris Metropole (dissabte, 15.20) i Echeyde (diumenge, 12.00) marcaran el futur dels nois entrenats per Sergi Pedrerol. El tècnic molinenc confia en els seus homes per mantenir-se a la Primera Divisió espanyola.

Aquest cap de setmana viureu un dels moments més crítics dels últims anys. Com es motiva un equip en una situació tan complicada?
No és fàcil, i més quan no estem acostumats a veure’ns en aquestes situacions. Però al final tot es resumeix en dir-los que surtin a jugar com saben i sobretot donar-los confiança. Estem treballant molt bé al llarg de la temporada i així els hi he fet saber en tot moment. Per tant, sé que per part seva ho donaran tot per a què les coses ens surtin bé d’una vegada per totes.

Tot i el moment crític, l’equip continua depenent d’ell mateix per salvar-se…
Sí que depenem de nosaltres mateixos si fóssim capaços de guanyar els 6 punts. Tot i que és una tasca molt difícil, sobretot pel partit de diumenge. Però hem demostrat que podem estar a l’alçada dels millors.

Creus que el paper de l’afició serà important per sumar punts?
Per suposat que és important. És evident que els punts se sumen al final del partit i que és l’equip el que ha de fer la feina. Però també és cert que hi ha factors que influeixen a sentir-se més còmode, recolzat i encoratjat en tot moment; claríssimament el públic és un dels més importants. Tot i que el partit del dissabte és a una hora complicada (15:20h) esperem que la gent de la vila ens vingui a donar suport.

Havies viscut algun moment tan difícil al llarg de la teva carrera esportiva?
La veritat és que no. Són situacions en les que no deixes d’aprendre coses: això m’ha ensenyat molt aquesta temporada. Com he dit abans no és fàcil gestionar un grup acostumat a veure’s a la part de dalt de la classificació en una situació com aquesta. Crec que això ens ha de fer més forts, independentment del que passi a final de temporada.

Quin dels dos duels és més important?
Per mi el més important és el del dissabte, ja que és el primer. Teòricament és el més accessible, tot i que tots dos són molt complicats. Un cop passem el de dissabte ja pensarem en diumenge.

Diumenge serà especialment complicat, ja que l’Echeyde es juga les seves opcions d’ascens a Divisió d’Honor…
Ells es juguen molt, i nosaltres? Evidentment serà difícil lluitar amb un equip que aspira a l’ascens i nosaltres que estem en la situació contrària. Però ja a la seva piscina vam demostrar que podem estar a la seva alçada. Per què aquí no els podem guanyar?

Què ha de millorar l’equip per afrontar aquests compromisos?
Hem de millorar sobretot el nostre aspecte psicològic. Hem de pensar que hem entrat en una dinàmica de derrotes per la mínima, algunes per errors propis, altres per factors incontrolables per nosaltres, però derrotes al cap i a la fi. Per tant hi ha moments en què a l’equip li entra por a guanyar. És difícil d’explicar però és així. El nivell de joc de l’equip és molt bo, però hi ha fases en les que ens desconnectem i aquests errors els paguem.

En cas de no guanyar els dos partits d’aquest cap de setmana, tocarà dependre d’altres resultats. Els rivals directes tenen partits complicats?
En el meu guió no entra aquesta opció. Per tant jugarem els dos partits i després en parlem. Com ja t’he dit, confiança cega en l’equip. És cert que també els altres equips tenen partits complicats, però de moment ens preocuparem dels nostres i ja veurem el que fan els altres.

Molins de Rei tindrà equip a la Primera Divisió la temporada que ve?
Rotundament sí.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: