El campió olímpic i del món, Sergi Pedrerol, és el nou director esportiu del CN Molins. L’entrenador de l’absolut masculí de waterpolo s’ha incorporat recentment a aquest càrrec que coordinarà les seccions de natació, waterpolo i natació sincronitzada.  

En què consistiran exactament les teves funcions com a director esportiu?
Abans de setembre, toca la feina complicada de programar la temporada que ve i les premises marcades per la Junta. S’ha de fer un equip treball en què jo i la gent se senti còmode. A partir del mes que ve es parlarà amb tots els entrenadors per millorar en la col·laboració entre tots i marcar-nos objectius com a club i no només com a seccions per separat.

Coordinaràs totes les seccions esportives del club?
Tota la vessant federada i esportiva del club estarà sota la meva responsabilitat. En les seccions de natació i natació sincronitzada, que són les que menys conec, estaré en constant contacte amb les entrenadores responsables.

Si féssim una radiografia de l’esport federat del club, en quin estat creus que es troba?
Tenim un molt bon estat de salut, però crec que podem millorar. Hem d’estar molt satisfets del volum de nens i nenes que hi ha al club, sobretot per la població de Molins de Rei i el número de socis del club. Els resultats esportius de les tres seccions són molt positius. Ara, l’objectiu no ha de ser només millorar resultats sinó aconseguir captar més nens i nenes per les seccions del club.

De quina manera es pot fer?
Pràcticament tots els infants del poble passen en algun moment per la piscina. Aquí és on hem de fer la feina de captació i fer els esports atractius perquè aquests nens i nenes vulguin venir al club.

A nivell personal, com afrontes aquest repte?
D’entrada, amb molta il·lusió. És cert que les coses noves fan certa por, especialment perquè la gent té moltes expectatives dipositades en mi. Però tinc molta confiança. És el club que m’ha vist créixer i a partir d’ara la meva implicació en l’esport del club serà absoluta. Estic molt agraït per la confiança dipositada en mi per part de la Junta Directiva.

Continuaràs com a entrenador de l’absolut masculí de waterpolo. Com valores la temporada que està fent l’equip?
Si analitzem moments puntuals, em fa ràbia que davant equips teòricament inferiors haguem patinat, però a nivell general hem fet una molt bona temporada.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…