Dos dels equips de waterpolo del CN Molins participaran aquesta Setmana Santa en dos tornejos: el WP CAMP Bizkaia a Bilbao i el BCNWP Under 10 a Barcelona.

L’equip infantil de waterpolo del CN Molins competirà de divendres a diumenge en el 3er Torneig WP CAMP Bizkaia a Leioa. 16 equips de Galícia, País Basc, l’Aragó i Catalunya participaran en aquesta competició que comptarà amb 250 esportistes. L’equip de Xavi Pajuelo ha quedat enquadrat al Grup 2, en què s’enfrontarà al Waterpolo Askartza, el Marina Ferrol i el Waterpolo Sant Adrià.

De la seva banda, els benjamins de Marc Prat jugaran la 5a edició del Torneig BCNWP Under 10 organitzat pel CN Barcelona. En aquest cas, els molinencs han quedat enquadrats al Grup C, en què es veuran les cares amb el CN Rubí, WP Elx, CN Vallirana, CN Montjuïc, Sueddeutschland (Alemanya) i el CN Mataró femení. El torneig es disputarà de dijous a diumenge d’aquesta setmana a la piscina de la Nova Escullera.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: