Aquest dimecres, el club ha participat a l’acte de signatura del conveni de col·laboració dels clubs de natació catalans amb l’organització del Mundial de Natació Barcelona 2013.

Com a club col·laborador, el CN Molins cedirà durant 4 jornades part de la piscina olímpica per a què algunes de les millors seleccions masculines de waterpolo puguin entrenar durant la primera setmana de celebració del Campionat del Món de Natació Barcelona 2013. Aquestes seran les jornades:

–          Diumenge 21 de juliol: de 9 a 11:30 h.
–          Dimarts 23 de juliol: de 9 a 13 h. i de 18 a 21 h.
–          Dijous 25 de juliol: de 9 a 13 h. i de 18 a 21 h.
–          Dissabte 27 de juliol: de 9 a 13 h. i de 17:30 a 21:30 h.

A l’acte hi han assistit el president del club, Jaume Mas, la vicepresidenta esportiva, Núria Esteba i la directora, Eva González que han pogut compartir impressions amb la resta de clubs col·laboradors i amb els representants institucionals del Mundial, la Real Federación Española de Natación i la Federació Catalana de Natació.
El CN Molins és un dels 10 clubs de natació catalans que seran seu oficial dels entrenaments de la competició esportiva més important del 2013. Ho serà al costat d’entitats de renom com el CN Barcelona, l’Atlètic-Barceloneta, el CN Sant Andreu i el CN Catalunya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: