El CN Molins serà un dels set clubs de natació que col·laboraran amb el Campionat d’Europa de waterpolo que se celebrarà del 14 al 28 de juliol a Barcelona.

Aquest divendres, el president del Club, en Jaume Mas, ha signat l’acord de col·laboració entre el CN Molins i l’organització de l’Europeu de waterpolo Barcelona 2018, pel qual l’entitat molinenca serà una de les 11 piscines oficials d’entrenament de les 28 seleccions participants a la màxima competició continental.

Repetint l’experiència del Mundial Barcelona 2013, els organitzadors han tornat a escollir la Piscina Municipal de Molins de Rei per les seves dimensions olímpiques, la bona qualitat de les instal·lacions i la bona connexió amb l’Anella Olímpica de Montjuïc.

El CN Molins se suma a clubs històrics de l’àrea metropolitana de Barcelona en el suport a aquest gran esdeveniment, que oferirà 735 sessions d’entrenaments als conjunts participants, xifra rècord en la història de tots els campionats d’Europa de waterpolo.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: