Nou triatletes del CN Molins van participar el passat cap de setmana a quatre proves esportives repartides per tota la geografia espanyola.

La secció de triatló del club està vivint un dels punts àlgids de la temporada, amb la participació en nombroses competicions de prestigi a Catalunya i Espanya. Dos dels nostres esportistes van prendre part de la mítica prova d’Ultra-running Zegama-Aizkorri. En Lluís Planagumà i en Juan Luis Montilla van córrer a la cursa de muntanya basca en què Kilian Jornet va proclamar-se vencedor amb rècord inclòs.

Els triatletes del club també van participar a la primera edició de la Polar Gran Fondo la Mussara de 187 quilòmetres. A la cita cicloturista de Reus hi van estar en Sergi Barbero, en Pep Zamora, en Lluís Carrasco i en Dani Albalat.

Finalment, tres representants del CN Molins van competir a la Triatló de Lleida. En categoria ‘sprint’ hi van participar en Daniel Agustín (23è, 1:10.26) i en Ruben Roma (50è, 1:16.34) i en la ‘half’ en Francesc Navarro (122è, 5:56.56).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: