L’absolut de waterpolo del CN Molins Sintagmia comptarà amb sis incorporacions que substitueixen les sis baixes que ha tingut l’equip. Una plantilla que queda equilibrada i que aspira a la permanència a la Divisió d’Honor.

A poc més d’una setmana de l’inici de la Divisió d’Honor de waterpolo, el CN Molins Sintagmia presenta les altes de l’equip per la seva temporada més il·lusionant. Es tracta de Max Pugibet (CN Rubí), Bernat Sanahuja (CN Terrassa), Jorn Müller i Mika Smelt (Holanda), Esteban Corsi (Argentina) i Ali Asgari (Iran). Aquests nous jugadors s’han anat incorporant progressivament a la disciplina molinenca durant el mes de setembre.

En Bernat Sanahuja arriba cedit del club egarenc. El jove defensor de boia ha disputat aquest passat estiu el Campionat del Món juvenil amb la selecció espanyola, amb la que va acabar en 9a posició. De la seva banda, l’holandès Mika Smelt va disputar l’Europeu júnior amb la seva selecció nacional. En Max Pugibet ja ha estat a la màxima categoria del waterpolo espanyol i aportarà experiència i força a la boia. L’Esteban Corsi és un esquerrà argentí, en Jorn Müller donarà força a l’atac i l’iranià Asgari pes als dos metres.

El CN Molins Sintagmia ha substituït així les baixes d’Edgar Angelats, Ricart Prats, Marc Salvador, Axel i Marc Contreras i Éric Fernández.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: