La secció de natació del club està d’enhorabona: quatre representants del club van aconseguir sis mínimes per al Campionat d’Espanya d’estiu.

El Trofeu Gavarra de natació de Cornellà va deixar sis noves mínimes per als Campionats d’Espanya d’estiu i 23 millors marques personals. Les mínimes van ser per a Laia Pizarro (200 estils i 200 braça), Laia Ruiz (800 lliures), Laia Albuixech (200 lliures) i la Blanca Cortés que va aconseguir un doblet als 800 lliures: mínima de la prova i als 400 lliures en el seu pas. En total, 13 nedadors del club van prendre part en aquesta prova que va deixar molt bon sabor de boca.
D’altra banda, els benjamins de natació van participar dissabte a la prova de nivell programada i evaluada pels tècnics de la Federació Catalana de Natació. Els més menuts van haver de superar 50 metres (25 crol i 25 braça); els mitjans (25 crol i 25 papallona) i els més grans (25 crol i 50 papallona). Cada prova compta amb 10 criteris tècnics d’avaluació. A finals d’aquesta setmana coneixerem els resultats.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…