El CN Molins Sintagmia s’enfronta aquest dissabte a les 18h al CE Mediterrani, sorprenent cuer de la Divisió d’Honor de waterpolo en la sisena jornada de la Lliga.

Un duel que a principi de temporada havia de ser inabastable, avui ja no sembla tan impossible. El CN Molins Sintagmia rep el CE Mediterrani, un dels equips històrics de la Divisió d’Honor. Els barcelonins són un dels candidats a estar a la part alta de la classificació, però actualment són cuers de la Divisió d’Honor. El conjunt de Sants només ha sumat 1 punt dels 15 possibles i arriba a la Municipal de Molins de Rei amb l’ansietat d’haver d’endur-se la victòria sigui com sigui.

Per contra, els molinencs poden afrontar el partit sense pressió. L’objectiu dels de Sergi Pedrerol és mantenir la línia de bon joc i, per què no, intentar puntuar davant un rival amb molta més història i pressupost. La bona notícia de la setmana per al CN Molins Sintagmia serà el retorn a la convocatòria del capità Nil Marsal, amb molèsties a l’espatlla. Per contra, en Xavi Juanola haurà d’estar encara un mes de baixa per la lesió que pateix al dit.

El CN Molins Sintagmia – CE Mediterrani es jugarà a les 18h a la Piscina Municipal. Un duel de màxima tensió en la lluita a la part baixa de la classificació.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: