Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
Sud-àfrica i Austràlia s’entrenen a Molins | Club Natació Molins de Rei

Aquest divendres han començat els entrenaments de les seleccions que participen al Mundial de Natació Barcelona 2013, que avui s’inaugura oficialment al Palau Sant Jordi.

Una cinquantena de persones han matinat avui per a veure els primers entrenaments de seleccions de waterpolo a la piscina municipal de Molins de Rei. Els combinats d’Austràlia i de Sud-àfrica han estat dues hores a les instal·lacions del club per a preparar una de les competicions més importants del planeta. També s’esperaven els combinats dels Estats Units i de Grècia, però finalment han decidit no entrenar-se avui.

L’equip de voluntaris del CN Molins ha estat sempre pendent de les necessitats de les seleccions sud-africana i australiana, que s’han mostrat entussiasmats amb les instal·lacions i s’han fotografiat amb alguns dels assistents a aquesta primera sessió d’entrenaments. Diumenge, si no hi ha canvis d’última hora, serà el torn de Grècia i la Xina (9.30-10.15) i dels Estats Units i Romania (10.15-11.30).

Els socis del club poden accedir a veure els entrenaments si entren amb calçat adequat a les graderies. Els no socis, poden accedir sense pagar l’entrada puntual del club sempre que no portin ni bossa ni roba de bany. Si teniu qualsevol consulta, podeu trucar a les oficines del club.

Per veure les fotos de la sessió d’entrenaments d’avui, podeu veure-les al nostre Facebook.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…