L’absolut masculí de waterpolo del CN Molins té aquest dissabte (18:00) un duel important davant un rival directe: el Madrid Moscardó.

Els madrilenys també s’han mostrat força irregulars en les quatre primeres jornades de campionat. La primera victòria de la temporada la van aconseguir la setmana passada davant el Túria, però venien de dues derrotes consecutives, una d’elles molt contundent a la piscina de l’Echeyde. De la seva banda, el CN Molins necessita sumar els tres punts per situar-se a la zona tranquila de la classificació. El duel, dissabte a les 18:00 a la piscina municipal.

En un cap de setmana atípic per la festivitat de Tots els Sants, només es disputarà un altre partit de la secció de waterpolo del CN Molins. El jugarà l’equip infantil diumenge a les 11:00 a la piscina del CN Barcelona.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: