Dissabte, la piscina municipal de Molins de Rei va acollir la 4a jornada de la Lliga Comarcal amb la participació de 9 clubs catalans.

La cita va estar marcada per les bones marques dels representants molinencs, que lluiten per aconseguir les mínimes per al Campionat d’Espanya d’estiu. Va ser el cas de la Blanca Cortés, que es va classificar per la cita estiuenca en la prova dels 50 metres lliures. A 2 segons de la mínima es van quedar l’Ariadna Bellés en uns 400 estils excel·lents i a només 1 segon el relleu dels 4×100 lliures femenins infantils. L’Ariadna Bellés, la Júlia Cortés, la Laia Albuixech i la Blanca Cortés es van quedar a les portes del Campionat d’Espanya d’estiu.
En categoria masculina, per primera vegada aquesta temporada es va poder competir en el relleu dels 4×100 lliures amb la participació del Roger Román, l’Ernest Andreu, en Jorge Reyes i en Quim Badosa.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: